На півдні України військовий застрелив свого командира, а тоді покінчив життя самогубством

5
На півдні України військовий застрелив свого командира, а тоді покінчив життя самогубством
У Миколаївській області 7 січня військовослужбовець застрелив заступника командира роти. Після цього він здійснив самогубство. Нині правоохоронці розслідують інцидент.

Про це повідомив керівник Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрій Кльопов у коментарі «Суспільному».

«Ми отримали інформацію, що військовослужбовець — старшина — застрелив зі своє штатної зброї АК-74 заступника командира роти. Орієнтовно, здійснивши шість пострілів, після чого здійснив самогубство», — каже Кльопов.

Він зауважив, що правоохоронці оглянули місце події, допитали свідків та зареєстрували кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Інцидент стався в одному з підрозділів 35 окремої бригади морської піхоти, розповів очільник служби зв'язків з громадськістю бригади Сергій Козачинський. Він каже, що військові померли в одному з пунктів тимчасової дислокації на Миколаївщині.

У бригаді зазначили, що вже призначили службове розслідування. Нині обставини зʼясовуються.

Як каже Козачинський, обидва військовослужбовці нещодавно приєдналися до підрозділу морської піхоти — були мобілізовані. Вони перебували в тилу і не брали участі у виконанні бойових завдань. Один із них забезпечував усім необхідним особовий склад, інший — виконував обов'язки морально-психологічного забезпечення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не витримав, мабуть, знущання.
Відповісти
То треба довести солдата до такого стану що він пішов на суїцид прихопивши з собою свого кривдника! Це вже не дзвіночки для вищого командування-це вже ДЗВОНИ що в армії не все гаразд! Що офіцерня звіріє!!
Відповісти
24 sex (de.24seks.vip)
Відповісти
голые девушки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні