У селі чоловік вбив свою двомісячну дитину

0
У селі чоловік вбив свою двомісячну дитину
В одному із сіл Білоцерківського району Київської області чоловік вдарив по голові двомісячну доньку через те, що вона плакала. Від отриманої травми немовля померло, а зловмисник намагався звинуватити у цьому лікарів.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури.

Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

"За даними слідства, в одному з сіл Білоцерківського району 18-річний хлопець залишився вдома зі своєю двомісячною дочкою. Дівчинка вередувала, що сильно дратувало підозрюваного. Аби "заспокоїти" дитину, чоловік підійшов до візочка та вдарив її по голові. Пізніше дитина перестала подавати ознаки життя", – розповіли в прокуратурі.

Коли на місце події приїхали лікарі та правоохоронці, чоловік намагався ввести слідство в оману та звинувачував у смерті дочки медиків, які напередодні лікували її від запалення легень. Проте судово-медична експертиза підтвердила, що смерть дитини настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Зловмиснику повідомили про підозру за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть дитини. За клопотанням прокуратури суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні