На Волині невідомі задушили собаку

0
На Волині невідомі задушили собаку
У ніч із 13 на 14 січня на Волині невідомі, роблячи шкоду нібито за традиціями, винесли із обійстя в одному з сіл собачу буду. З невідомих наразі причин загинув собака: обставини й деталі зʼясують слідчі.

Про це повідомили виданню ВСН у секторі комунікації поліції Волині.

Обставини й деталі зʼясують слідчі.

За цим фактом поліцейські розпочали перевірку, відомості зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Далі буде прийматися відповідне процесуальне рішення.

Як повідомила редакцію газети «Волинь» Богдана Котік, трагедія сталася у селі Тойкут Ковельського району.

«Сьогодні вночі була задушена наша собака, під час того, як група хлопців, які наче б то хотіли зберегти місцеві традиції, роблячи шкоду на Щедрий вечір. Хочу, щоб про цю історію дізнались всі для того, аби люди захищали тварин, а не кривдили», – написала у листі Богдана Котік.

А ще пані Богдана надіслала фото вбитої тварини та світлину, як шкідники закинули клітку на автобусну зупинку. Жахливе видовище...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні