Якою буде реакція рф, якщо ЗСУ знищать Кримський міст

0
Якою буде реакція рф, якщо ЗСУ знищать Кримський міст
Кремль відреагує на знищення кримського мосту ударом по цивільних українських об'єктах.

Таку думку висловив фіцер армії США у відставці, який обіймав посаду командувача армії США в Європі Бен Ходжес в інтерв’ю виданню Sestry, пише УНІАН.

"Все, що вони можуть зробити, це продовжувати запускати ракети по цивільних об'єктах... Чи можуть вони застосувати ядерну зброю, я б сказав, що ні", - зазначив військовий.

Він пояснив, що для РФ немає жодних переваг у використанні ядерної зброї, оскільки вона залишається ефективною лише тоді, коли Кремль її не застосовує. Ходжес зазначив, що у РФ бачать, як Захід не наважується щось робити через страх ескалації.

"Тож вони мало що можуть зробити, окрім того, що просто кричатимуть. Вони називатимуть знищення керченського мосту терористичною атакою, казатимуть, що це незаконно і всілякі інші нісенітниці, які лунають з Кремля", - розповів про можливу реакцію росіян на знищення цього мосту.

Ходжес підсумував, що зрештою Кремль нічого не зможуть з цим вдіяти. І, знаєте, Росія продовжуватиме робити те, що вона робить, тобто вбивати невинних людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні