ЗСУ знищили групу рф, яка вночі висунулася для штурму позицій Сил оборони

1
ЗСУ знищили групу рф, яка вночі висунулася для штурму позицій Сил оборони
Українські захисники на Авдіївському напрямку знищили ворожу групу, яка висунулася вночі для штурму позицій Сил оборони.

Про це повідомили Сили спеціальних операцій в Telegram.

За наявною інформацією, підступи до Авдіївки сьогодні – це понівечена вирвами земля, всіяна трупами противника, та щоденні спроби окупаційних військ оточити місто.

Зазначається, що оператори 8-го окремого полку ССО знищили ворожу групу, яка висунулася вночі для штурму позицій Сил оборони України на Авдіївському напрямку.

"Під час ведення спостереження у своїй зоні відповідальності, ми помітили групу противника у складі семи військовослужбовців, що рухалася посадкою, – розповіли оператори ССО. – По ворогу було відкрито вогонь з міномету. Внаслідок вогневого ураження групу повністю знищено".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
державні крадії радянських людських заощаджень з ощадбанку УРСР і пенсій в пенсіонерів З СЕБЕ-ухилянтів разумкових-зеленських-порошенських-міністерських-депутських сцикунів і ваших дітей-кумів-сватів-родин ПОЧНІТЬ мобілізовуватись, а потім розказуватимете як всим іншим вами скотами обкраденним людям мобілізовуватись!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні