Психотерапія онлайн – зручний спосіб надання допомоги*

0
Психотерапія онлайн – зручний спосіб надання допомоги*
Психотерапія – один з методів впливу на психіку людини, а також на роботу її організму за допомогою спеціально організованої бесіди. Одним із досить дієвих форм психотерапії є робота психолога онлайн – формат, який допомагає економити час, та не передбачає обов’язкового відвідування спеціаліста.

Особливості роботи психологом у віддаленому режимі



Організувати подібний формат може кожен фахівець окремо — для цього потрібно зробити рекламу, створити зручну для роботи платформу, та зайнятися пошуком пацієнтів. Проте найзручнішою формою стане спеціальний сервіс. Наприклад, такий як pleso, розробники якого можуть взяти більшість адміністративних обов'язків на себе. При цьому, звичайно, важливо, щоб фахівець неодмінно мав медичну або психологічну освіту, або диплом додаткових курсів у напрямку психотерапії.

Спеціаліст, який надає послуги у режимі онлайн, працює фактично у тому ж режимі, що і звичайний психолог. Маючи потрібну техніку з доступом до мережі Інтернет, він може практикувати наступні напрямки:

  • сімейна та корпоративна психологія;

  • допомога пацієнтам у подоланні проблем особистісного характеру;

  • робота з дітьми та підлітками;

  • консультативна та клінічна психологія;

  • когнітивна та порівняльна психологія.


  • Працюючи на спеціально створеній платформі, психолог може доручити адміністрації всі питання, пов’язані з організацією комунікацій. Окрім того, він матиме змогу спілкуватися та обмінюватися досвідом з іншими членами віртуального колективу.


Які переваги режиму онлайн для психолога?



Економія часових та фінансових ресурсів — один з позитивних моментів для досвідченого спеціаліста, адже пошуком клієнтів та іншими організаційними питаннями займається адміністрація платформи. Не менш важливою є можливість самостійно формувати зручний для себе графік роботи. Наприклад, pleso пропонує зручний особистий онлайн кабінет зі синхронізацією Google-календаря, завдяки чому спеціалісти отримують усю необхідну інформацію у доступному режимі.

Консультування онлайн є найзручнішою формою не лише для пацієнтів, а й для самого спеціаліста. Завдяки дистанційній формі роботи, психолог має змогу самостійно формувати найзручнішій для себе графік. А фахівці спеціальних онлайн сервісів забезпечать всебічну підтримку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні