На Волині попрощалися із трьома загиблими Героями

0
На Волині попрощалися із трьома загиблими Героями
У Луцьку прощалися з нашими Героями, які віддали своє життя за Україну у боротьбі з російськими загарбниками - Романом Данилюком та Олександром Буриком.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

У четвер, 18 січня у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбулося відспівування Героїв.

Роман Сергійович Данилюк (26.12.2001 року народження) проходив військову службу за контрактом на посаді сапера та загинув 14 січня в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

Олександр Миколайович Бурик (19.10.1980 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 15 січня біля населеного пункту Кучерівка Харківської області.



У четвер, 18 січня, на Волині попрощалися з полеглим Героєм Володимиром Рекуновичем.

Про це повідомили в Устилузькій громаді.

Нагадаємо, житель міста Устилуг загинув 13 січня 2024 року в Купянському районі Харківської області.

«Українська земля прийняла у свої обійми ще одного бійця - Володимира Рекуновича, жителя міста Устилуг, який загинув 13 січня 2024 року в Купянському районі Харківської області. Біль розриває душу, заповнює і стискає серце. Щирі співчуття дружині та рідним», - висловлюють співчуття у громаді.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0K8L3YEGjwp4JxpLXtcuxKud4K1YmvwwiiSE4HoLgXQuouFBNMRDCk1qNaUNYXmHgl&id=100013629219099
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні