Стало відомо, за яких умов путін виведе війська з України

0
Стало відомо, за яких умов путін виведе війська з України
Після того, як днями рупор Кремля, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв публічно заявив про справжню причину "вічної" війни та те, що нова війна може спалахнути і через 10 років, і через 50.

Про це пише ТСН з посиланням на українських експертів – політолога Володимира Фесенка та військово-політичного оглядача групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка.

"Зараз я в Давосі на українських заходах. Вчора, коли була дискусія істориків, було згадано цей допис Медведєва. На мій погляд, дуже влучно й точно відреагував відомий український історик Ярослав Грицак. Він сказав, що насправді не варто вести дискусію з клінічним ідіотом. Я б сказав, з політичним ідіотом, на якого перетворився Дмитро Медведєв", – каже Володимир Фесенко.

Експерт додає: "Його дописи не можна аналізувати раціонально. Це прояв його клінічного антиукраїнства, це його спосіб продемонструвати себе в такому специфічному вигляді, намагаючись бути більше пропутінським більше, ніж Путін. В цьому його мотивація писати такі дописи".

Глобальна мета Росії
За словами Фесенка, цей допис Медведєва – "це діагноз": "Діагноз не лише самому Медведєву, а й сучасному путінському режиму. Суть у тому, що цей режим не визнаватиме Україну. Знищення України – це системна глобальна політична мета путінського режиму. Про це мають знати західні лідери і мають до цього серйозно ставитися. З такими людьми, як Медведєв, компроміси неможливі. Лише сила може зупинити їх. Домовитися про сталий мир, про мирне співіснування з такими людьми, як Медведєв, навряд чи можливо. Але якщо вони будуть відчувати силу, здатність захисту самої України, підтримку України Заходом, то жодні із загроз, про які пише Медведєв, не стануть реальністю. Це буде істерика, не більше".

До цього Фесенко додає: "Позбавити Україну права на життя – це відображення світогляду і Путіна, і Медведєва, і нинішньої російської еліти. Наша боротьба з ними має сакральний характер – це боротьба за наше майбутнє, за наше виживання як нації. Для цього нам буде потрібна підтримка наших західних та інших міжнародних партнерів. Але приреченості немає. Щоб там не писав Медведєв, ми не приречені на постійну війну. Ризики можуть бути, але якщо вони будуть відчувати, що за Україною і за нашими міжнародними партнерами є сила, вони не наважаться на нову агресію".

Ризики будуть і через 50 років
Своєю чергою військовий аналітик Олександр Коваленко заяву Медведєва прокоментував так: "Це цілком зрозуміло навіть без алкоголіка Медведєва, що ризики війни є і через 10 років, і через 20, і через 50, тому що Росія завжди мала хижацькі наміри щодо України. В цьому немає нічого дивного. Це не якесь попередження, яке не має аналогів у світі. Це історичний контекст подій між Росією та Україною. Залякування".

До цього Коваленко додав: "Навіть якщо до влади прийде неоліберал чи неодемократ, однаково буде повернення до старорежимного формату диктатури та тоталітарного режиму з імперськими амбіціями".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні