Під час лікування помер військовий з Волині

0
Під час лікування помер військовий з Волині
Ківерцівська громада знову в жалобі – помер внаслідок численних поранень, прибувши на лікування, воїн-захисник, житель міста Ківерці Валерій Станіславович Павлюк.

Про це повідомили у Ківерцівській громаді.

Народився Павлюк Валерій Станіславович 02.08.1973 року. З початком повномасштабної війни Росії проти України – 24.02.2022 року – Валерій Павлюк був мобілізований до Збройних сил України.

«Щиро співчуваємо родині загиблого. Нехай світлий спомин про воїна-захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів», - йдеться у дописі.

У п'ятницю, 20 січня о 10.00 кортеж виїжджає з вул. Стефаника, Луцьк.

10.30 - зустріч біля дубка, молитва. Маршрут: Луцька - Княгині Ольги - Соборності - Грушевського - Луцька - Романа Шухевича - Залізнична - Літописна - Незалежності - Шевченка - Кравчука, до рідної домівки.

11.15 - формується колона і піша хода до до Свято - Покровського собору. Від до Свято - Покровського собору до перехрестя вул. Пилипа Орлика - піша хода.

Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Просять жителів громади гідно зустріти та віддати свою останню шану Валерію Павлюку, який мужньо боронив кордони нашої держави з перших днів повномаштабного вторгнення окупанта.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні