Зеленський підписав указ про території рф, які населені українцями

3
Зеленський підписав указ про території рф, які населені українцями
Президент України Володимир Зеленський у День Соборності 22 січня підписав указ "Про історично населені українцями території Російської Федерації". Як зазначив президент – це повернення правди про історичне минуле заради українського майбутнього.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Ми маємо сьогодні робити кроки не лише для зміцнення соборності України й нашого народу, а й дії задля соборності прав і свобод, правди про українців, правди про нас і правди про нашу історію", - заявив глава держави.

Деталі указу поки невідомі — документ ще не з'явився на сайті Офісу президента.

Історична справедливість - які території України входять до РФ
На території Росії є багато етнічних українських територій. Зокрема, до таких територій відносяться Стародубщина, Кубань, Зелений Клин та інші.

Від початку повномаштабного вторгнення Росії в Україну, російські загарбники масово депортують українців та викрадають українських дітей. Усіх росіяни відправляють у різні віддалені куточки РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб ти Здох клоун зеленський з хряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти
Щоб ти Здох жидо-клоун зеленський з вальцманоХряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти
БІСнесмени як грабити народ України, то перші, а як в окопи захищати Україну обсираючись втікають... а бідних й пограбованих людей по селам і містам хапають за цих БІСнесменів-крадіїв воювати й гинути заставляють крадущі пенсії зе-бандити при владі!!! і крадій пенсій сцикливий хряк -порошенко з синками теж відкупився накраденними грішми від участі в війні в окопах на передовій!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні