Чому росія зробила паузу в атаках та коли знову вдарить ракетами

0
Чому росія зробила паузу в атаках та коли знову вдарить ракетами
Для того аби підготувати масований удар, ворогу треба залучити різні підрозділи, так як збиття українськими військовими російського літака А-50 сплутало всі «карти» росіянам.

Про це 24 Каналу заявив майор запасу, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

Він пояснює, що для того, аби підготувати масований удар, ворогу треба залучити різні підрозділи.

«З іншого боку, ця затримка призведе до того, що вони використають більше ракет, ніж в попередні атаки. Поки є пауза між ударами, вони ракети накопичують», – сказав Олексій Гетьман.

Військовий припускає, що буде певна затримка в наступному масованому обстрілі України, адже для підготовки масованого удару окупанти мають залучити авіаційні підрозділи, зарядити літаки. Для цього треба видати бойове розпорядження.

«Бажано» це погодити з військовим морським флотом. Для того, щоби був одночасний запуск «Калібрів» і запуск Х-101, Х-555. Це треба погоджувати з «Шахедами», щоби вони були в точці, коли має прилетіти ракета, приблизно в той час», – розповів ветеран російсько-української війни.

Майор запасу також зауважив, що ворог виробляє близько сотні різних ракет щомісяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні