Відомий український телеведучий відбив свою дружину в іншого чоловіка

1
Відомий український телеведучий відбив свою дружину в іншого чоловіка
Український шоумен Андрій Бєдняков пригадав, як познайомився з дружиною, акторкою Анастасією Короткою, відбив її в іншого чоловіка та як освідчився.

Про це пише ТСН.

Пара познайомилася завдяки КВК. Як зізнався Андрій Бєдняков в інтерв'ю Раміні Есхакзай, він помітив Настю на репетиції, і вона одразу йому сподобалася. Згодом він дізнався, що в Короткої на той час був бойфренд, однак самого ж шоумена це лише більше змотивувало. Врешті-решт, між парочкою спалахнула іскра і так почалися їхні стосунки.

"Був спільний захід, нас покликали подивитися на репетицію, Настя сподобалася. Команда, де грала Настя, вони були тоді зірками, про них писали в газетах. Це була стандартна історія: погляди, щось пожартував, підколов. Потім поїхали разом на гастролі з КВК, дізнався, що у неї був хлопець, це ще більше мотивувало. Так якось все вийшло", - пригадав ведучий.

До речі, Анастасія зізнався, що їй одразу сподобався Бєдняков. Ведучий неабияк підкорив акторку своїм зовнішнім виглядом.

"Мені подобалося, що він сильний, впевнений, зухвалий, симпатичний був, з волоссям довгим. Я повелася на красу", - зізналась Настя.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну просто герой... на передову цього "відомого" бовдура
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні