Через нещасний випадок загинув голова громадської ради на Волині

0
Через нещасний випадок загинув голова громадської ради на Волині
Повідомили про загибель голови громадської ради при Володимир-Волинській військово-цивільній адміністрації - Максима Климюка.

Про це у четвер, 25 січня написали на сторінці Володимирської райдержадміністрації у фейсбуці, передає ВСН.

У коментарі виданню у поліції Волині повідомили, що Максим Климюк загинув 25 січня внаслідок нещасного випадку. Близько 6 години ранку, у Володимирському районі трапилась ДТП. Деталі трагічного випадку з’ясовують слідчі Володимирського РВП.

Попередньо відомо, що потерпілий завів транспортний засіб для прогрівання, вийшов з нього, тим часом автомобіль самостійно почав рух заднім ходом на слизькій дорозі і притис чоловіка до паркану. Інцидент зафіксувала камера спостереження.

За цим фактом буде відкрито кримінальне провадження, під час якого встановлять усі інші деталі.

Відомо, що у Максима Климюка залишилася дружина та троє донечок.

«Передчасно спочив голова громадської ради при Володимирській районній державній адміністрації Максим Клим’юк. Колектив районної державної адміністрації та депутатський корпус районної ради висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні