На заході України п'яний вчитель на смерть збив велосипедистку

0
На заході України п'яний вчитель на смерть збив велосипедистку
Моторошна автопригода прямо на центральній вулиці міста. У Здолбунові керманич легковика насмерть збив жінку із велосипедом. Очевидці кажуть - звук від удару був дуже потужним, а сама ДТП виглядала моторошно.

Про це повідомляє ITV.

Ця моторошна ДТП трапилася пообіді 25 січня у Здолбунові. За словами очевидців, керманич авто летів на шаленій швидкості, тож збивши жінку, одразу зупинитися не зміг.

За словами очевидців, чоловік після цього ще кілька метрів провіз її на своєму авто.

Медики, які прибули на місце події додають, що змогли лише констатувати смерть потерпілої.

"Ну гляньте де велосипед, а де шапка, чи шо там злетіла, я вже побачив як це. Як вже лежала і так поліція була. Казали, що скора була, але вже нічо не було. Ніяких цих", - кажуть очевидці.

За словами здолбунівчан, керманич авто - людина досить відома у їхньому місті . Він - вчитель однієї із місцевих шкіл. Розповідають, коли чоловік після зіткнення вийшов зі своєї автівки, на вигляд мав ознаки алкогольного сп'яніння.

За інформацією, яку надали очевидці, чоловік, який вчинив ДТП, працює вчителем трудового навчання у одній із місцевих шкіл.

За попередньою інформацією, ця моторошна автопригода трапилася саме з вини керманича легковика. Втім наразі правоохоронці все ще встановлюють усі обставини інциденту.

"Повідомлення про автопригоду на вулиці Шевченка надійшло на спецлінію 102 вчора, 25 січня, о 15:06 від очевидця. Попередньо відомо, що водій автомобіля «Renault» допустив наїзд на велосипедистку, яка рухалася в попутному напрямку. Попри надану медиками швидкої допомоги на місці події її життя врятувати не вдалося. Усі обставини встановлюють слідчі слідчого управління", - каже речниця поліції Рівненщини Юлія Дуднік.

Тож чи справді водій перебував на підпитку та чи саме він спричинив ситуацію, у якій загинула людина - стане відомо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні