Чотири знаки Зодіаку, які нікому не довіряють

0
Чотири знаки Зодіаку, які  нікому не довіряють
Астрологи назвали такі зодіакальні сузір'я, які в житті обирають тактику нікому не довіряти. У списку найбільш недовірливих знаків - Овен, Телець, Скорпіон та Водолій.

Про це повідомляє Апостроф.

Овен
Цей знак боїться повторних зрад, які ставались раніше, тому, як правило, тримає серце під замком. Овни не бажають більше ні до кого сильно прив’язуватися, навпаки - часто демонстративно відгороджуються від тих, хто намагається наблизитися. Представники цього знаку залишили відкритим серце для домашніх улюбленців. Свого пухнастого друга вони люблять цілком і повністю. Ви піклуєтеся про них так, як навіть рідко дбаєте про інших людей. Ви ладні на все, щоб зробити свою собаку щасливою, оскільки ваша любов безмежна.

Телець
Тельці ретельно обирають, кого впускати у серце, тому що не хочуть знову закохатися "не в того". Після гіркого минулого досвіду Телець більше нікому не довіряє, а залишається вірним також тільки для чотирилапих друзів. Оскільки знає, що ті завжди будуть поруч, і щоб не трапилося, піднімуть настрій та складуть чарівну компанію. Вони нагадують вам, що ви заслуговуєте бути коханими. Тоді як щодо людей, то не впевнені, коли знайдете кохання усього життя.

Скорпіон
Скорпіони не можуть глибоко довіряти іншим, бо підозрюють у прихованих мотивах. Вони завжди робитимуть тільки для себе найкраще, не дбаючи про те, що викликають у когось почуття. Цей знак теж може довіряти лише домашнім улюбленцям, адже ті завжди раді бачити свого господаря. До тварин вони відкрито проявляють любов, на відміну від більшості людей, яких зустрічали, які хитрують у думках і ніколи не висловлюють почуттів. Побачення для цього знаку може бути цілковитою катастрофою, адже існує дуже багато таємниць і прихованих планів.

Водолій
Водолії не довіряють більшості людей, яких зустрічають. Вони не ослаблюють свою пильність, адже знають, як інші можуть завдати болю. Цей знак песиміст, коли стосується питання кохання, оскільки їх серйозно ображали в минулому. Тому теж схильні бути відкритими тільки з тваринами. Адже собаки ніколи не кривдили, а тільки дарують безумовну любов і прихильність, покращуючи життя. Водолії впевнені, що їх люблять понад усе, і вони ставляться до домашніх улюбленців, як до дітей чи до найкращих друзів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні