В Криму запроваджено «особливий режим» на пунктах пропуску: що сталося

0
В Криму запроваджено «особливий режим» на пунктах пропуску: що сталося
У Криму так звана "влада" вирішила запровадити "спеціальний режим" перетину пунктів пропуску, оскільки намагається повністю заблокувати півострів для людей, які не є громадянами РФ.

Такою думкою в ефірі телемарафону поділився мер Мелітополя Іван Федоров, пише УНІАН.

"РФ вважає, що Крим вже на 100% їхня територія, а ті території, які захопили після 24 лютого вони нібито і вважають своїми, але розуміють, що вони їх втратять. То ж вони хочуть зробити повний вакуум всередині РФ. Ми всі розуміємо, що паспортизація ворога на території Херсонської та Запорізької області провалилася", - сказав Федоров.

Посадовець також додав, що окупанти відчувають небезпеку від українців, які відмовилися брати паспорти, і намагаються якомога сильніше обмежити їх від "російських територій". "Так як ворог вважає Крим своєю територією, тому вони і закривають на додаткову фільтрацію пункти пропуску і в Армянську, і на Чонгарі, і в Перекопі. То ж ворог намагається повністю заблокувати (Крим, - Ред.) для не громадян РФ", - пояснив Федоров.

Також він поділився, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької області російська влада напередодні "виборів" президента РФ планує посилити "паспортизацію" населення.

"Ми бачимо, що підготовка дійсно ведеться. Вона ведеться не так, як це було напередодні фейкового референдуму чи фейкових виборів у місцеві ради. Чому відрізняється? Тому що ті вибори були провалені. Зараз центральна влада РФ поставила собі мету: якщо ці вибори будуть провалені - повністю буде обмежене фінансування та підтримка цього регіону", - сказав Федоров.

Він також розповів, як РФ планує збільшити явку на "вибори" на цих територіях: "По-перше, вони будуть проходити 2-3 дні. Крім того, що цікаво, голосувати можна буде не лише з паспортами РФ, а навіть з паспортом України чи Білорусі - будь-яким паспортом".

Федоров також зазначив, що РФ не має достатньої кількості агітаторів та спостерігачів на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Тому вони зараз активно завозять їх туди з території Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні