У Верховній Раді запропонували президенту розсекретити втрати України на війні

1
У Верховній Раді запропонували президенту розсекретити втрати України на війні
Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія запропонував президенту Володимиру Зеленському розсекретити дані про втрати України на війні.

Про це пише lb.ua.

На його думку, усвідомлення справжніх втрат України у війні покаже, що втрати «не такі великі», як громадяни самі собі уявляють.

«Коли ви ідете на вулиці й питаєте людей про втрати, я не чув жодного разу менше ніж 100 000. А наші втрати набагато менші», – запевнив він.

Варто зазначити, що глава держави Володимир Зеленський поки ще не ухвалив рішення щодо цієї пропозиції.

Також нардеп вважає доцільною так звану смартмобілізацію. Арахамія вважає, що для мобілізованого повинні враховувати всі його навички, освіту, те, чим він займався у цивільному житті.

«Люди хочуть бачити, що держава буде дбати про них належним чином», – вважає він.

Арахамія розповів, що будуть запроваджені сертифікати військовозобов'язаних. За його словами, спочатку планували, що кожна людина призовного віку повинна їх мати, але потім вирішили зробити це лише для людей мобілізаційного віку (зараз це 27-60). Нардеп підкреслив, що це потрібно зробити для того, щоб держава мала розуміння про наявний мобілізаційний ресурс. Також Арахамія висловив сподівання, що нова модель запрацює вже за чотири місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розсекретити? Розсекретять, але не факт що це буде та цифра якою володіє влада. Озвучать таке що буде їм вигідно, ще й піаритимуться на цьому. Ну а що до реальних втрат то їх ніхто не дізнається.. Даже при всьому бажанні...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні