Стало відомо, чи змінюють БПЛА свої маршрути руху

0
Стало відомо, чи змінюють БПЛА свої маршрути руху
Російська армія не змінює тактику застосування ударних безпілотників Shahed під час атак України. Інші лише маршрути їхнього руху.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат, пише ТСН.

"Нічого не змінилося, завжди преса любить говорити, що це нова тактика росіян. Ну, вони пофарбували "шахеди" - це щось нове. Були інші відомості про якесь використання композитних матеріалів для створення фюзеляжу, це, можливо, теж щось нове. Але те, що вони мало літають. Ну, вони створені так, щоб літати низько, як і крилаті ракети – притискатися якомога нижче до землі. Вони з перших днів літають низько. Крім того, програмуючи політ, оператор ударних БпЛА чи ракета його повинен промалювати на карті, зрозуміти, який там рельєф місцевості, де є висотні споруди, лінії електропередач тощо. Це все має вийти при плануванні польоту", – розповів Ігнат.

Представник Повітряних сил наголосив: єдине, що змінює противник - це маршрути слідування дронів.

"Тому що там, де вони пролетіли вчора, на них вже може чекати наша мобільна вогнева група. Тому на наступний день вони можуть на 5-10-15 кілометрів змістити маршрут наступної атаки",- каже Ігнат.

З його слів, низька висота польоту дронів зменшує шанси їх збиття Силами ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні