Відома астрологиня розповіла, як зміниться світ у найближчий час

0
Відома астрологиня розповіла, як зміниться світ у найближчий час
Знаменита астрологиня Анжела Перл розповідає про багато аспектів впливу Плутона на наше життя. Плутон — одна з найпотужніших планет в астрології та одна з найповільніших. Цикл Плутона – 248 років. Плутон — планета трансформації, життєвих змін, смерті та народження.

Про це пише ТСН.

Ми зупинимося на тому, чого, на думку Анжели Перл, нам варто очікувати від Плутона найближчим часом.

У Європі та Америці
Під впливом Плутона у найближчі кілька років, починаючи від 2024 року, ми побачимо протести в Європі та Америці. Вони будуть направлені проти мігрантів і за ними піде ухвалення законів, спрямовані на придушення цього.

У Великій Британії
У Британії, найімовірніше, ми побачимо закінчення періоду правління монархів. Можливо, Вільям буде останнім монархом і на ньому все закінчиться, твердить астрологиня.

У сфері науки
Розвиватимуться космос і космічне озброєння, з'являться нові вакцини, нові системи розпізнання (паспорти на подорожі).

Зростуть швидкості та ми будемо багато та швидко подорожувати. Хоча, ймовірно, зросте й вартість подорожей, що призведе до того, що мандрувати зможуть не всі.

У банківській сфері
Гроші остаточно стануть цифровими. Готівка зникне в найближчі рік-два. Фінанси стане легше контролювати. Більше буде кібератак.

У сфері зв'язку
Найближчим часом можливі такі ситуації, коли кілька країн досить довго (кілька днів) будуть без Інтернету або в стані блекауту.

Але водночас засоби зв'язку удосконалюватимуться. Ми зможемо спілкуватися з голограмами і не лише бачити фігуру людини та чути її голос, а й відчувати запахи, наприклад.

У сфері взаємодії
Настає час безконтактності. Роботи доставлятимуть їжу та покупку, ця сфера розвиватиметься.

У сфері інформації
Все розвиватиметься дуже швидко і змінюватиме наше суспільство. Зникатимуть старі платформи в Інтернеті і з'являтимуться нові.

У політиці
У найближчі три-чотири роки буде зміна урядів. Змінюватиметься і напрям сили.

У космосі
Найближчим часом ми дізнаємося, що ми не самі у Всесвіті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні