На відому українську ведучу накинулися у мережі через білизну для військових

0
На відому українську ведучу накинулися у мережі через білизну для військових
Український бренд жіночої білизни brabrabra представив спеціалізовану колекцію для жінок-військових. Для рекламування білизни для військовослужбовиць запросили колишню акторку "95 кварталу" Олену Кравець. Мережа на це вибухнула обуренням.

Про це пише 24 канал.

Brabrabra створили білизну для військовослужбовиць
У своєму інстаграмі білизняний бренд зазначив, що вони розробляли та досліджували тему білизни для військовослужбовиць ще з серпня 2023 року.

"Ми створили спеціалізовані комплекти спіднього для захисниць. Колекція brabrabrave складається з топа та двох трусиків. Розробляючи білизну, ми врахували всі особливості та потреби жінок на передовій на основі антропометричних даних, особливостей жіночого тіла й обставин в яких вони опинились", – йдеться в інстаграм-дописі.

Зазначається, що білизна для захисниць відрізняється від звичайної, оскільки має знімні вкладки в чашках, подвійний шар тканини попереду для додаткового ущільнення і захисту, забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи назовні.

Скандал з Оленою Кравець
Приєднати до ініціативи вирішили акторку Олену Кравець. Все б нічого, але користувачів дуже обурило, чому саме обрали для рекламної кампанії відому гумористку, а не, скажімо, військовослужбовицю з фронту.

Журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва написала розлогий допис у своєму фейсбуці, відзначивши, що вона "нахабно лізе піаритись на військових".

"Одразу скажу, що ідея акції достойна. Але публічне обличчя можна знайти якісніше за жінку, яка спекулювала на кропив‘янці, родинних зв’язках і отримала купу грошей на власні забаганки на телеканалі "Дім". В той момент, коли у нас, наприклад, були загострення на Бахмуті і під Вугледаром", – написала журналістка.

Свій коментар щодо ситуації залишила військовослужбовиця Олена Риж. Захисниця опублікувала великий коментар зазначивши, що спеціалізована білизна – це справді одна з великих потреб для жінок на фронті. Жінка зазначила, що не вбачає в цьому "зрадоньки", оскільки "не всі люди можуть говорити в цілому гучно в соцмережах на такі інтимні речі".

"Ми воюємо, а потім потребуємо відновлення. І замість підтримки бачимо як ви один одного з'їдаєте і насолоджуєтесь цим банкетом на радість нашим ворогам", – написала захисниця.

Сама ж Олена Кравець відреагувала на скандал доволі лаконічно. У своєму інстаграмі вона опублікувала картинку, яка демонструє як два ангели б’ють на землі того, хто з рогами.

"Диявол починається з піни на губах янгола, що бореться за справедливість. Залишу це тут. Здається, в тилу нам ще довго це усвідомлювати", – написала Кравець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні