У ЗСУ попереджають українців про дуже високий рівень небезпеки

1
У ЗСУ попереджають українців про дуже високий рівень небезпеки
ЗСУ попереджають населення про надзвичайно високий рівень ракетної загрози - у Чорному морі перебувають вже чотири ракетоносії.

Як повідомили у Силах оборони півдня України, у Чорному морі ворог збільшив корабельне угруповання до 7 одиниць.

Зокрема, шляхом збільшення присутності ракетоносіїв.

"Наразі на бойовому чергуванні перебуває два надводних та два підводних ракетоносії. До малого ракетного катера додався фрегат. Сумарний залп "Калібрів" при цьому може сягати 22 одиниць. Рівень ракетної загрози - надзвичайно високий!", - наголошують у Силах оборони

Людей просять бути уважними до сигналів повітряної тривоги, реагувати на неї оперативно.

За даними військових, вчора, 26 січня, у Чорному морі на чергуванні перебувало чотири кораблі ворожого флоту, серед яких – два підводних ракетоносії та малий ракетний катер. Спорядження сумарне було 16 ракет типу "Калібр". В Азовському морі був один російський корабель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб ти Здох жидо-клоун зеленський з вальцманоХряком-порошенком трикратний крадій наших пенсій і заощаджень ощадбанку урср!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні