Завтра на Волинь привезуть тіло загиблого Героя

0
Завтра на Волинь привезуть тіло загиблого Героя
Мешканець села Пірванче молодший сержант Іван Майструк вважався безвісти зниклим із 29 червня 2023 року після виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

У неділю, 28 січня, орієнтовно об 11:00 зустрічатимуть кортеж із тілом Героя, який загинув на 31-му році життя, біля каплиці міста Горохів, – інформують у фейсбуці міської ради.

Біля Символічного Хреста борцям за волю та незалежність України відбудеться заупокійна літія. Опісля кортеж відправиться у село Пірванче до домівки загиблого.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до Храму с. Пірванче. Поховання відбудеться на місцевому кладовищі.

«Жителі громади, гідно зустріти та вшанувати Захисника України – наш обов’язок! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна шана, честь і слава Герою!» – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні