Відома українська співачка заявила про бажання мобілізуватись до війська

0
Відома українська співачка заявила про бажання мобілізуватись до війська
Співачка Марина KRUTЬ, яка була учасницею Нацвідбору на Євробачення-2023 і шоу "Голос країни", заявила про бажання мобілізуватися.

В інтерв'ю "Громадському" вона розповіла, що могла б стати бойовим медиком, проте боїться крові.

Також вона уточнила, що потрібно володіти спеціальними навичками, а це проблема, тому що з військовою справою вона взагалі ніяк не пов'язана.

"Найпростіше, що може бути для жінки на фронті – це може бути, наприклад, бойовий медик. Я не скажу, що це найпростіше, але це така для мене зрозуміла схема, тому що, щоб бути снайпером, потрібно покласти не один рік життя на це. І так само, якщо ти хочеш бути хорошим бойовим медиком, бажано мати медичну освіту. Тобто треба докласти багато зусиль", - зазначила Марина.

Крім того, дівчина розповіла, що при вигляді крові вона втрачає свідомість. При цьому вона не виключає, що ще може поповнити ряди ЗСУ.

"Я не знаю, скільки триватиме ця війна. Можливо, так станеться, що я ще мобілізуюся", - додала співачка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні