Майор запасу насторожив українців прогнозом: у чому причина

0
Майор запасу насторожив українців прогнозом: у чому причина
Судячи з усього, російські війська готують масований обстріл території України ракетами "Калібр", і запустити їх РФ може не з Чорного моря, як зазвичай, а з Каспійського.

Про це сказав військовий оглядач, майор запасу Олексій Гетьман, пише УНІАН.

"Росіяни можуть виготовляти +/-25 "Калібрів" на місяць, і до цього у них було десь 150. Тобто, у них вже може бути більше 200 "Калібрів", - заявив він.

На його думку, після того, як російські ракетоносії через успішні атаки українських бійців відійшли до Новоросійська, РФ шукає інші способи запуску "Калібрів" - можуть вдарити ними з Каспійського моря і не тільки.

"Є інсайдерське припущення, що вони намагаються створити інші пускові установки, щоб запускати їх не тільки з моря, а й з землі, і з повітря. Навіть американська розвідка говорила, що вони намагаються використовувати якісь нові установки. Може, це саме для "Калібрів", може, щось інше переробляють",-зазначив Гетьман.

Він також акцентував на тому, що це досить небезпечна ракета, і навряд чи росіяни опиняться від їх масового використання:

"Вона летить на великій висоті, її складно перехопити. Це серйозна зброя. Краще "Калібрів" тільки "Кинджали" та Х-101... мені здається, що вони щось готують".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні