Росіяни готуються вийти на адміністративні кордони української області

0
Росіяни готуються вийти на адміністративні кордони української області
Боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов заявив, що на Запорізькому напрямку окупанти формують штурмові підрозділи, щоб далі проводити наступальні дії та посунути ЗСУ від займаних позицій.

Про це він розповів у ефірі телеканалу Еспресо.

"Окупантам треба відновити контроль над кількома важливими логістичними ділянками, які вони втратили. Тому вони не полишають планів вийти на адміністративні кордони Запорізької області", - повідомив він.

Боєць "Легіону Свободи" також розповів про засоби, які зосередила армія РФ на Запорізькій лінії фронту.

"Там достатньо багато ресурсів для того, щоб у режимі 24/7 вести обстріли. Частина з них працює, рухається, обстрілює, підтримує їхню штурмову піхоту. Інші техніку вони використовують як артилерійські установки. У них є різні танки, від Т-55 до більш-менш сучасних, модернізованих, як Т-80. Також на озброєнні у росіян багато самохідних установок та гармат", - зазначив він.

Сили безпеки і оборони України вибивають та знищують росіян, але техніки у росіян на цьому напрямку залишається багато, зауважив Денисов.

"До того ж на Запорізькому напрямку перебуває декілька артилерійських підрозділів РФ. Мотострілкам теж активно надається артилерійське озброєння. Тому в окупантів тут суттєва перевага над нами. Вони мають можливість брати кількістю", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні