До України йде 10-градусне потепління

0
До України йде 10-градусне потепління
На територію України зараз впливає антициклон, який забезпечить сонячну погоду до середини тижня. В четвер до України почнуть надходити атмосферні фронти з північного заходу разом з опадами, але температура буде поступово підвищуватись.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У найближчі кілька діб в Україні буде без опадів. На дорогах західних, більшості північних та північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний та західний зі швидкістю 3-10 м/с.

В середу та четвер вночі очікується від 1° тепла до 4° морозу, а в Карпатах, 31 січня й у північно-східних областях температура падатиме до -3°...-8°. Вдень в Україні очікується від 1° морозу до 6° тепла.

2 лютого часом пройде невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем. Лише у південній частині вночі буде без опадів. Температура вночі (у північно-східних та східних областях і вдень) від 3° тепла до 3° морозу. Вдень 0°...+6°, у південних, а 3 лютого і в західних областях повітря прогріється до +3°...+9°.

В Карпатах сніжитиме, температура вночі падатиме до -6°...-11°, а вдень очікується від 0° до -5°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні