На фронті загинули 7 військових з Волині

0
На фронті загинули 7 військових з Волині
Знову скорботні новини, які щоразу тяжко повідомляти. Знову війна, а точніше, російський ворог забрав життя захисника з Волині Тараса Сохацького.

Про це повідомили у Колодяжненській громаді.

Так, унаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області, 24 січня 2024 року загинув житель села Білашів, солдат Тарас Іванович Сохацький, 1992 року народження.

«У зв’язку з цією трагічною подією, розпорядженням сільського голови у Колодяжненській громаді оголошено триденну жалобу. Щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя, світла памʼять!» - інформують у дописі.

Інформацію про чин похорону повідомимо додатково.



На Сході України загинули двоє Героїв з Волині Олександр Тужилов та Юрій Царук.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

26-річний ковельчанин Олександр Тужилов поліг на Сході України 24 січня.

«Герой був мобілізований 25 лютого 2022 року. Спочатку служив у Ковелі в територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, а з листопада 2022-го – у зоні бойових дій. У січні сподівався приїхати у відпустку, але…» - йдеться у повідомленні.

36-річний Юрій Царук загинув 27 січня біля села Ямполівка на Донеччині.

Юрій – родом із Ковеля, тут навчався, якийсь час проживав. Але перед мобілізацією жив та працював у Луцьку, де і буде похоронений.

Із Олександром Тужиловим будемо прощатися у Ковелі у четвер, 1 лютого:

11:00 – служба у соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці;
хода до центру міста після завершення служби;
12:00 – громадянська панахида на площі Героїв Майдану (біля міської ради).



30 січня перестало битися серце 50-річного військовослужбовця з села Грабове на Волині Цірути Анатолія Адамовича. Причина смерті воїна – гостра серцево-судинна недостатність.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

Анатолій Цірута з перших днів повномасштабного вторгнення боронив Україну від ворога. Був мужнім, безстрашним воїном, який любив Україну і щодня наближав перемогу.

У померлого залишилися вдома мама, дружина і донька.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким у зв’язку з непоправною втратою», - висловлюють співчуття у громаді.

Зустріч траурного кортежу з тілом Героя відбудеться у середу, 31 січня.

«Просимо мешканців громади гідно зустріти захисника, створивши живий коридор шани. Про час повідомимо додатково», - зазначаються у дописі.



Експертиза підтвердила смерть на війні військовослужбовця з Волині Володимира Леонідовича Антонюка, 1972 року народження. Майже два роки Герой вважався зниклим безвісти.

Про це повідомили у Колодяжненській громаді.

Військовий, житель с. Перковичі, загинув ще 31 березня 2022 року поблизу н.п. Максимівка Миколаївської області внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Громада у жалобі.

Деталі про час і місце поховання повідомлять згодом.



25 січня у госпіталі міста Київ під час лікування після поранень, помер 49-річний захисник з Волині, уродженець села Оконськ Андрій Миколайович Плескун.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Андрій Миколайович виріс у Оконську. Після закінчення школи довгий час працював будівельником у Луцьку. У серпні минулого року механік-водій став на захист рідної Вітчизни.

«Непоправна втрата для мами Катерини Павлівни, брата, родини… Знову через ненависного ворога ми втрачаємо наших славних воїнів, знову материнське серце оповите горем та тугою… Щирі співчуття рідним і близьким воїна. Вічна шана і пам’ять Герою!» - зазначають у дописі.

Про дату та час зустрічі автомобіля з тілом бійця на рідній Маневицькій землі буде повідомлено згодом.



У понеділок, 29 січня, на війні загинув 44-річний Герой з Волині Олексій Анцибор.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

Анцибор Олексій Євгенович,28.07.1979 р.н., житель с.Вільхівка, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність та стійкість, загинув 29 січня 2024року.

До квітня 2023 року Олексій працював охоронцем в ТзОВ «Городище». У Героя залишилася дружина та двоє діток.

Про дату та час поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні