На заході України 27-річна жінка у швидкій народила сьому дитину

0
На заході України 27-річна жінка у швидкій народила сьому дитину
Пологи "на колесах" закарпатським медикам довелося приймати на Берегівщині. Коли бригада медиків транспортувала породіллю до лікарні, то розпочалися стрімкі пологи, довезти до медзакладу її не встигали і зупинили авто під горою на в’їзді в Берегово.

Про це повідомили у Закарпатському центрі екстреної меддопомоги.

"У жінки – сьомі пологи. Була дуже збуджена, ледь вдалося її заспокоїти. Народився здоровий доношений хлопчик. Перерізали пуповину, зробили все, що потрібно в таких випадках. Маму та дитя доставили до Берегівської лікарні ім. Бертолона Ліннера. Вони почувають себе добре", - розповів фельдшер Юрій Данич.

За 23 роки роботи на швидкій Юрій Данич прийняв щонайменше з два десятки пологів. Пригадує, що були різні обставини, але ці останні – особливі, оскільки навіяли спогади про аналогічний випадок.

"Пологи, в тому ж самому місці, за тих самих обставин, і з такою ж неслухняною породіллею довелось приймати рівно дванадцять років тому - у 2012. Тоді стояв лютий мороз -22, жінка із с. Варі народжувала 13-ту дитину. Наш старенький УАЗик зупинився теж під горою на в’їзді у Берегово. Народився справжній богатир - малюк вагою 5,5 кг! Все пройшло без ускладнень", – пригадує фельдшер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні