Кабмін пропонує мобілізувати чиновників та правоохоронців

4
Кабмін пропонує мобілізувати чиновників та правоохоронців
Кабінет міністрів України подав до Верховної Ради новий законопроєкт, що стосується мобілізації. У ньому пропонується дозволити мобілізацію чиновників та правоохоронців.

Про це йдеться в проєкті закону.

Зокрема у новому проєкті закону пропонується встановити «облік» для всіх. Мова про те, щоб скасувати право на відстрочку для державних службовців.

Під мобілізацію можуть потрапити працівники Бюро економічної безпеки, Державного бюро розслідувань, Державної виконавчої служби, прокуратури, НАБУ, Служби судової охорони та Нацполіції.

«Державні службовці бронюються як всі. Категорія «Б» та «В» – 50% від військовозобов'язаних у кожному органі», – сказано в тексті.

Водночас голови міських та селищних, територіальних громад будуть мати бронювання від військової служби. А ось військовозобов'язані, які працюють на посадах в органах місцевого самоврядування також матимуть бронювання у розмірі 50% від штату.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів України після доопрацювання вніс до Верховної ради новий законопроєкт, що стосується мобілізації, військового обліку та проходження військової служби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про депутатів забули , там можна і 99% забирати на війну з кацапами . Все одно толку від них простим людям , НЕ МАЄ , І НЕ БУДЕ НІКОЛИ . Левина доля прийняття законів , для знищення української нації , не для того щоб людям жилось добре , а для того щоб були рабами в себе , на своїй землі , яку так успішно продають сотнями гектарів .
Відповісти
зе-клоуне своїх жидо-депутатів в першу чергу мобілізуй! боще жоден крадущий зе-слуга від зе-жидів не воює і не подох бо барижничають на смертях українців!
ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!
Відповісти
нєкуй було міліонів ухилянтів-втікачів зкордони випускати! атепер кого призиватимете? 70-80річних дідусів і малолітніх дітей та їх матерів воювати? дебіли а не влада!
Відповісти
собака молодець що покусала зе-холуя зеленського клоуна-крадія пенсій! тільки добрих пограбованих зе-бандою пенсіонерів не кусає пес! нехай всю зе-сволоту насмерть перекусають собаки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні