У Польщі поліцейські побили двох українців

0
У Польщі поліцейські побили двох українців
У Варшаві поліція побила двох українців. Їх затримали після сварки з поляками. Українцям не дозволили скористатись юридичною допомогою та не повідомили консульство.

Про це розповів правозахисник Віталій Махинько.

З його слів, побиті чоловіки звернулись до нього по допомогу. Вони приїхали з Брюсселю до Варшави на декілька днів, відкрити фірму. У готелі між українцями та поляками виник словесний конфлікт.

Через деякий час в номер, де проживали українці увірвалась поліція.

"Одного, інваліда 2 групи, відпустили вранці, а другого через декілька днів. Йому висунули обвинувачення за те, що він вкусив поліцейського за ногу, коли проти нього лежачого використовували задушливий прийом. У поліцейському відділку не дозволили скористатись юридичною допомогою та не повідомили консульство", – наголосив Махинько.

Він уточнив, що після звільнення, українці пройшли медичний огляд та отримали всі необхідні документи, що підтверджують завдання тілесних ушкоджень поліцейськими. Наразі заяви про скоєний польськими поліцейськими злочин подані до прокуратури міста Варшави та управління поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні