З якого посуду заборонено пити чай

0
З якого посуду заборонено пити чай
Чай — улюблений напій багатьох. Його вживають у всьому світі і різні культури вкладають в нього свої сенси та значення. Є певні правила, як правильно його пити. Існує навіть спеціальний посуд для чаювання.

Про це пише OBOZ.UA.

Негативні знаки пов'язанні з чаюванням
1. Слід утриматися від використання пошкодженого посуду для пиття чаю, оскільки це може принести фінансові труднощі.

2. Крім того, бажано не залишати ложку всередині чашки або склянки. Згідно з повір'ям, ця звичка призводить до тривалої самотності й труднощів у пошуку романтичного партнера.

3. Вважається, що якщо розмішувати цукор проти годинникової стрілки, то можна повернутися до минулих помилок, які можуть вплинути на долю. Найкраще розмішувати цукор за годинниковою стрілкою.

4. Якщо ви розбили чашку під час чаювання, це може привернути неприємності. Однак цього можна уникнути, якщо негайно зібрати всі розбиті уламки й занурити їх у відро з водою.

Позитивні знаки пов'язанні з чаюванням
1. Якщо ви раптом пролили чай на одяг, це вважається передвістям добрих новин.

2. Так само добрим знаком вважається обпектися чаєм або ненавмисно змішати цукор з сіллю і додати їх у напій.

3. Крім того, якщо бджола або оса випадково потрапляє в чай, то вважається, що це вказує на майбутній подарунок або сюрприз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні