У лісі на Волині невідомі розставили пастки, в яких загинули тварини

0
У лісі на Волині невідомі розставили пастки, в яких загинули тварини
В лісі Литовезької громади виявили туші двох лисиць і зайця, які були вбиті браконьєрами. Мертвих тварин побачили під час спільного рейду місцевих мисливців з екологічною службою.

Про це БУГу повідомив голова цієї організації Юрій Тисько.

Під час спільного рейду Державної екологічної інспекції з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок помітили вісім дротяних петель, які розставили браконьєри.

За його словами, у браконьєрських петлях знайшли мертвими дві лисиці та зайця. Порушників наразі впіймати не вдалося. Своїм незаконним полюванням невідомі завдали збитків на 10 тисяч гривень.

Юрій Тисько зазначив, що петля — це один з найпоширеніших і жорстоких знарядь браконьєрського лову тварин. Робиться вона досить просто з металевого троса і коштує копійки. Тварина, коли потрапляє в неї, довго мучиться, а якщо і розриває петлю, то калікою довго не живи. Зазвичай, петлі ставляться в будь-який час року, але частіше за все взимку, коли тварини через сніг обмежені в пересуванні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні