Скільки кави пити щодня, щоб позбутись зайвої ваги

0
Скільки кави пити щодня, щоб позбутись зайвої ваги
Кава може впливати на схуднення. До такого висновку дійшли дієтологи Теммі Шеймс та Ліссі Лакатос. Вони розповіли, скільки кави слід вживати щодня, щоб позбутись зайвої ваги.

Про це пише gazeta.ua.

Скільки кави потрібно пити щодня для схуднення
Згідно з дослідженням, проведеному вченими зі школи громадської охорони здоров'я Гарвардського університету, випиваючи чотири чашки кави в день, можна знизити жирові відкладення приблизно на 4%.

Допускається споживання 200 до 400 мг кави на день, в залежності від маси тіла. Це відповідає приблизно двом-п'яти чашкам.

"Але варто взяти до уваги, якщо до кави додали вершки, незбиране молоко або цукор, ви можете легко компенсувати будь-які калорії, які ви спалюєте за допомогою кави", - попередили дієтологи.

Вони додали, що нове дослідження, опубліковане в журналі Clinical Nutrition, показало, що вживання кави може допомогти у втраті ваги, але якщо воно буде без добавок.

Дієтологи відзначили, що кофеїн має термогенну дію і прискорює обмін речовин, допомагаючи спалювати більше калорій. Тому кава здатна допомогти при схудненні.

"Кава також може приборкати апетит і зменшити голод. Дослідження показує, що вживання кави перед їжею може знизити кількість калорій, які ви з'їдаєте. Кава також містить хлорогенову кислоту, яка, як було доведено, прискорює спалювання жиру і може допомогти уповільнити засвоєння вуглеводів", - додали дієтологи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні