Що станеться з вашим тілом, якщо ви будете їсти горіхи щодня

0
Що станеться з вашим тілом, якщо ви будете їсти горіхи щодня
Всім відомо, що горіхи корисні, незалежно від типу — волоські горіхи, мигдаль, фісташки, кешью, пекан, адже кожен вид горіхів сповнений поживних речовин.

Про це пише Уніан.

1. Горіхи можуть дати вам заряд антиоксидантів
Це важливо, оскільки продукти, багаті антиоксидантами, можуть допомогти захистити здорові клітини від пошкодження вільними радикалами в організмі.

2. Вживання горіхів допомагає людям споживати більше поживних речовин
Щоб підвищити рівень поживних речовин і знизити рівень холестерину, досить замінити всього лише 15% м'яса волоськими горіхами

3. Вони можуть покращити здоров'я вашого мозку
Горіхи корисні для здоров'я мозку, оскільки вони багаті необхідними поживними речовинами, такими як омега-3 жирні кислоти, антиоксиданти та вітамін Е, які можуть допомогти захистити клітини мозку від стресу та запалення.

4. Горіхи пов'язані з поліпшенням настрою
Ряд досліджень підтвердив, що вживання двох-трьох столових ложок горіхів в день значно знижує симптоми депресії. Причинами цього є амінокислотний профіль горіхів, корисний для мозку, а також омега-3 жирні кислоти, які мають нейропротекторну дію.

5. Вони зроблять ваші страви більш ситними
Ключем до насичення від їжі є включення клітковини, жирів і білків. Горіхи мають величезну поживну цінність, оскільки містять всі три компоненти: жир, клітковину і білок.

6. Горіхи пов'язані зі зменшенням запалення
Горіхи, особливо мигдаль, багаті вітаміном Е, який діє як антиоксидант і захищає клітини від окисного стресу, що, в свою чергу, допомагає зменшити запалення.

7. Горіхи позитивно впливають на здоров'я серця
Важливою частиною корисної для серця дієти є включення більшої кількості продуктів, багатих мононенасиченими та поліненасиченими жирами. Горіхи багаті обома і є особливо хорошим джерелом поліненасичених жирів, відомих як омега-3.

8. Вони допомагають регулювати рівень цукру в крові
Раніше дієтологи розповіли, що станеться з вашим тілом, якщо будете є масло щодня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні