Після тривалої хвороби померла медсестра Луцької міської лікарні

0
Після тривалої хвороби померла медсестра Луцької міської лікарні
Померла медсестра-анестезистка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні Людмила Федорівна Дворянська.

Про це у четвер, 1 лютого повідомили на сторінці Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади у фейсбуці.

«На жаль, довготривала хвороба забрала від нас прекрасну колегу і надзвичайну людину. Людмила Федорівна жила колективом: у роботі високопрофесійна та відповідальна, в житті - компанійська, весела, позитивна. Після відходу у вічність таких людей, як вона, залишається порожнеча, яку ніким не заповниш», - поділилася старша медична сестра відділення анестезіології та інтенсивної терапії Леся Каліщук.

Людмила Федорівна Дворянська народилась 4 березня 1959 року у селі Брани, Горохівського району. У 1977 році закінчила Луцьке медичне училище. Після закінчення училища 9 років працювала медсестрою відділення судинної хірургії у Центральному військовому клінічному госпіталі ім.О.Вишневського у Московській області. З 1986 року - медсестрою відділення реанімації Луцької міської лікарні, а з 1996 - медсестрою-анестезисткою відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні