На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв

0
На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв
У Володимирі прощаються з Героєм Володимиром Кузьменком, 1994 року народження. У четвер, 1 лютого, об 11:15 кортеж із тілом покійного вирушив з Володимира до Нововолинська.

Про це повідомляє Твій Володимир.

Відспівування відбудеться о 12:00 у Свято-Духівському соборі міста Нововолинська.

Нагадаємо, серце воїна зупинилося 27 січня.

Він служив за контрактом у Збройних Силах України із жовтня 2021 року, був водієм зенітної кулеметної роти. Від початку повномасштабного вторгнення гідно виконував свій обов'язок із захисту Батьківщини.



У Нововолинську громаду «на щиті» привезли тіло Героя Олександра Карабіна, 1990 року народження. У громаді прощатимуться одразу з двома Героями - Олександром Карабіним та Володимиром Кузьменком 1994 року народження.

Про це повідомив мер Нововолинська Борис Карпус.

У четвер, 1 лютого, об 11:30 коридором пошани біля моргу Нововолинська зустріли тіло Олександра Карабіна.

Олександр Карабін. загинув 26 вересня 2023 року в Запорізькій області. Житель Нововолинська вважався безвісти зниклим, але експертиза підтвердила загибель.

О 12:00 у Свято-Духівському соборі розпочнеться панахида й прощання з Олександром Карабіном та Володимиром Кузьменком, життя якого обірвалося 27 січня 2024 року в госпіталі міста Суми. Жителя міста Володимир Володимира Кузьменка за бажанням сім’ї та побратимів буде поховано в Нововолинську. Чин погребіння – Алея Слави Героїв (кладовище в районі 2-ї шахти).



На Волині навколішки прощаються з Героєм з села Лище В'ячеславом Петровичем Жданюком. Герою віддають останню шану у четвер, 1 лютого.

Про це повідомляють волонтери, пише ВСН.

Військовий отримав травми несумісні з життям під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Тіло загиблого Героя везуть до села Лище. У церкві Різдва Іоанна Хрестителя відбудеться чин похорону. Далі процесія рухатиметься пішою ходою на кладовище, що на вулиці Шкільній.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні