Росія перебуває в найвищій точці наступу: що це означає

0
Росія перебуває в найвищій точці наступу: що це означає
Російські військові продовжують свою наступальну операцію, яка триває ще з жовтня 2023 року. Їхні втрати при цьому є шаленими, тож їм через деякий час доведеться зупинитись.

Про це розповів заступник директора Центру дослідження армії Михайло Самусь, пише 24 канал.

Коли росіянам забракне сил для продовження наступу
Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що новий контрнаступ Збройних Сил України почнеться навесні цього року. Він уточнив, що нова фаза української контрнаступальної операції розпочнеться тоді, коли Росія повністю вичерпає свій ресурс, що зараз і робить на фронті.

"Росія зараз справді перебуває в найвищій точці свого наступу. Вони почали його в жовтні і, звісно, у них є так звані "вибори Путіна", тому ще лютий – березні вони наступатимуть. У них немає іншого виходу, крім як виконувати політичне замовлення, їм треба чогось досягати", – наголосив Михайло Самусь.

Однак російські окупанти не зможуть досягнути тих результатів, на які розраховують.

Нагадаємо, що росіяни хотіли захопити усю Донецьку та Луганську область, зокрема окупувати Авдіївку, вийти до Часового Яру. До того ж метою окупантів було прорватися на Куп'янському напрямку та покращити свої позиції на Запорізькому напрямку.

"Очевидно, вони цього вже не зроблять, тому що замало часу. Вони кидатимуть все, що мають, і в результаті приблизно наприкінці березня їм справді треба буде взяти паузу, яка може розтягнутися на кілька місяців. Далі все залежить від того, які плани має українське командування", – пояснив Самусь.

Якщо у росіян не буд можливості продовжувати наступ, вони відповідно будуть змушені вставати в оборону.

У цьому контексті додамо, що під час весняної паузи Росії потрібно буде провести мобілізацію, адже навіть станом на сьогодні росіяни втратили неймовірну кількість особового складу. А їхній наступ триває й досі. До того ж їм буде необхідно відновити постраждалі підрозділи та наростити свої сили, адже їхні завдання – незмінні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні