На фронті загинули 17 військових із двох областей на заході України

0
На фронті загинули 17 військових із двох областей на заході України
Сьогодні, 2 лютого, у Львівській області попрощалися із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Василь Тимофєєв
Був солдатом військової частини А1778. Захисник загинув 27 січня 2024 року в населеному пункті Приютне Запорізької області. Похорон відбувся 1 лютого 2024 року.



Іван Шуклін
На початок повномасштабної війни, він був за кордоном, однак він сам повернувся додому та в червні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Служив у складі 68-ї окремої єгерської бригади. За сумлінне виконання військових обов’язків отримав від командування почесну відзнаку – «Хрест воїна-єгеря І ступеня». Під час виконання бойового завдання на Луганщині 28 січня загинув.



Денис Пилипко
Був солдатом, старшим водієм військової частини 3029. Загинув 24 січня внаслідок скиду боєприпасу з БПЛА противника поблизу населеного пункту Мала Токмачка у Запорізькій області.



Володимир Засадний
11 січня 2024 під час виконання бойового завдання східніше населеного пункту Роботине Запорізької області з ним втратили зв’язок і він зник безвісти. 30 січня тіло Героя вдалося знайти.



Адам Суслинець
Захисник служив у 68-мій окремій єгерській бригаді. Загинув поблизу населеного пункту Нововодяне Луганської області.



Вячеслав Вороний
Воїн був начальником групи підготовки навчально-тренувального комплексу, льотчиком «1-го класу», учасник бойових дій та миротворчих місій ООН, лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня. З перших днів повномасштабного вторгнення рф поповнив лави вертолітників армійської авіації ЗСУ, де неодноразово здійснював бойові вильоти на ураження противника та особисто приймав участь в евакуації поранених з «Азовсталі» міста Маріуполь. 5 квітня 2022 року разом з екіпажем вирушив на порятунок, ураженого ППО противників, гвинтокрила Мі-8, що повертався з пораненими захисниками з оточеної «Азовсталі» та теж був уражений ворогом.



Михайло Чех
Був розвідником-сапером 71 єгерської бригади ДШВ. Воїн вважався зниклим безвісти від 11 грудня 2023 року. Загинув в районі ведення бойових дій біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.



Віктор Кірмаров
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації активно допомагав українській армії. У серпні 2023 року вступив до лав Державної прикордонної служби України. Спершу виконував завдання у складі 7-го прикордонного Карпатського загону, а згодом – 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління ДПСУ. Боронив державу на східному напрямку фронту, де був важко поранений.



На Рівненщині провели в останню путь полеглих Героїв, які загинули на фронті захищаючи рідну землю.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Володимир Федінчук
У грудні минулого року Володимир змінив театральні лаштунки на холодні окопи та ворожі обстріли. На жаль, 22 січня Герой загинув на Донеччині.

Юрій Зданевич
На військову службу Юрія призвали в січні 2023 року. Старший солдат служив гранатометником у механізованому батальйоні. На жаль, 22 січня Герой загинув на Запоріжжі.

Михайло Король
Після закінчення навчання пройшов строкову військову службу. Далі Михайло уклав контракт на продовження військовї служби. У перший день повномасштабного втрогнення старший солдат став на захист держави. Був гранатометником стрілецького батальйону. У бою на Донеччині отримав важкі поранення. На жаль, 24 січня Герой помер у одній із лікарень міста Дніпро.

Сергій Микитюк
Стрілець-помічник гранатометника мужньо боронив рідну землю з квітня минулого року. На жаль, 22 січня Герой загинув у бою на Запоріжжі.

Володимир Кирчук
Після проходження строкової служби тривалий час працював водієм в місцевому колгоспі «Дружба». У березні 2022 року Володимир добровільно став на захист України, вслід за щойно призваним за мобілізацією сином Ігорем. Захищав Україну водієм у складі автомобільної роти перевезення особового складу. Війна підірвала здоров’я воїна. На жаль, 27 січня Герой помер під час виконання службових обов’язків у Донецькій області.

Віталій Шевчук
Старший сержант - головний сержант автомобільної роти автомобільного взводу боронив Україну з початку повномасштабного вторгнення. На жаль, 29 січня Герой помер під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Микола Климчук
Захищав Україну з початку повномасштабного вторгнення. На жаль, 24 січня Герой помер у одній із лікарень міста Полтава.

Павло Суворов
Герой загинув під час артилерійського обстрілу на Запоріжжі.

Олександр Демчук
У лютому минулого року Олександра призвали до лав ЗСУ. Солдат-стрілець воював у складі окремого стрілецького батальйону. На жаль, 27 січня Герой помер під час виконання військових обов'язків на Донеччині.


















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-21

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні