Путін вигадав нове виправдання війни в Україні: що він сказав

1
Путін вигадав нове виправдання війни в Україні: що він сказав
Президент Росії Володимир Путін спробував виправдати своє бажання захопити українські Донбас, Херсонщину та Запоріжжя тим, що всі думають – як би від РФ щось "там відкусити, тут відкусити".

Свою заяву російський диктатор зробив на зустрічі з учасниками форуму "Все для перемоги", пише ТСН.

Путін вкотре назвав війну проти України та вбивства її мирних жителів "захистом наших людей на Донбасі".

"Якщо ми нічого не робитимемо, якщо не захищатимемо наших людей на Донбасі – а зараз ще й на Херсонщині, у Запоріжжі, у "Новоросії" – не будемо нічого робити, не допомагатимемо, кинули б людей у Криму, на що перетворилася б наприкінці наша країна?" – запитав Путін, вигадавши якусь проблему.

Президент РФ відповів на своє ж запитання, озвучивши нафантазовані ним загрози для країни-агресорки. Фактично з його слів випливає, що якби Росія не почала війну проти України та окупацію її територій, то перетворилася б "на стару, не самодостатню, насправді нікому не потрібну країну з наявністю великої кількості природних ресурсів, яку всі з боку погладжували б заступничо по голівці і давали б нам гнилу картоплю як гуманітарну допомогу. І при цьому завжди думали б, чого б і як відтяпати".

"Ось ці два десятиліття я дивився, що відбувається: промови солодкі й добрі, але всі думають там відкусити, тут відкусити", – сказав очільник Кремля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото треба оту маячню друкувати? Те що воно шизануте на всю голову весь світ знає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні