Біля села знайшли тіло 15-річної дівчини, яка зникла два тижні тому

0
Біля села знайшли тіло 15-річної дівчини, яка зникла два тижні тому
На Одещині знайшли вбитою дівчинку, яку було оголошено у розшук, як зниклу безвісти. За даними регіонального главку Національної поліції, 15-річна Мішель Піявчик зникла майже два тижні тому, але правоохоронцям про це стало відомо лише кілька днів тому.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"Про зникнення неповнолітньої жительки Одеського району 30 січня до територіального підрозділу поліції повідомила її бабуся. Жінка розповіла, що онука ще 21 січня пішла з дому та перестала виходити з нею на зв’язок", - розповіли у поліції.

Родичка казала, що дівчина була одягнена у темну куртку, спортивні штани, чорний шарф у клітину та мала при собі чорний рюкзак.

Поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, у рамках якого розгорнули пошуки підлітка.

Вже сьогодні, 2 лютого, тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли у Березівському районі.

За словами правоохоронців, особа імовірного вбивці встановлена. Наразі з ним проводяться невідкладні слідчі заходи. Більш детальну інформацію у поліції обіцяють надати згодом.

Як повідомляють очевидці, тіло дівчинки знайдено в районі населеного пункту Раухівка, поряд із залізничним полотном, неподалік елеватора. Нібито потерпіла була зґвалтована, вона сирота, у неї також вкрали телефон. Сьогодні люди бачили, що правоохоронці проводили слідчий експеримент, і нібито під підозрою - 17-річний місцевий житель. Чи так це - поки невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні