У ЗСУ зробили заяву про наступ армії рф

0
У ЗСУ зробили заяву про наступ армії рф
Наступ армії Російської Федерації на фронті не може тривати вічно. Зараз загарбникам не вистачає сил та засобів, щоб просуватися далі на лінії зіткнення. Втім, ворога не можна недооцінювати.

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, пише ТСН.

"Противник не відмовиться вести бойові дії навіть цієї весни, оскільки продовжується формування і підрозділів, і підготовка резервів. Однак з того, що сказав Кирило Буданов (наступ РФ вичерпається на початку весни 2024-го - Ред.), звичайно, наступ не може тривати вічно", - заявив він.

Втім, окупаційну армію не можна недооцінювати, адже вороже військо залишається досить потужним. За словами Євлаша, "можемо певним чином ним глузувати, але недооцінювати не варто".

"Все ж таки це залишається одна з потужних армій світу, яка має на озброєння потужні БПЛА в досить великій кількості, РЕБ, великі запаси техніки, яка зберігається ще на далекому сході Росії", - наголосив представник ЗСУ.

Євлаш зауважує, що для проведення наступальних дій потрібно залучити велику кількість особового складу, техніки, ресурсів та грошей.

"Наразі те, що вони (росіяни - Ред.) зібрали тут, не вистачає, щоб просуватися далі. Ми зараз використовуємо нашу технічну перевагу, нашу інноваційність та нестандартний підхід до ведення бойових дій", - додав Євлаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні