Чому не можна їсти з ножа

0
Чому не можна їсти з ножа
Звісно, не будемо сперечатися, що ніж — предмет небезпечний. Особливо якщо він у руках дитини. Всього лише один необережний рух може мати сумні наслідки. Оскільки в давнину існували ще і проблеми з гігієною, ліками та медициною загалом, не дивно, що їсти з ножа заборонялося. Все це робили більше з міркувань безпеки.

Про це пише ТСН.

Але народні прикмети також вказують, що любителі їсти з ножа можуть зіткнутися з іншими проблемами. Заборона передавалася від покоління до покоління. Отже, давайте розглянемо, чому ж не можна їсти з ножа.

Станете злими. Напевно, це найпопулярніша причина. За часів давніх слов'ян з ножа їли лише непрохані гості з далеких земель, яких не дуже полюбляли мирні місцеві жителі. Тому s вважалося, що такі дії можуть спричинити злість, зробити людину жорстокою та агресивною.

Раніше ми розповідали про різдвяну ілюзію, яка розкаже про вашу особистість.

Станете дурними. Здавна вважалося, якщо людина їсть з ножа, то вона наче "відрізає шматок розуму". Схожа народна прикмета була пов'язана з тим, щоб зашивати голкою одяг на собі.

Чоловік зіп'ється. Кажуть, якщо жінка полюбляє їсти з ножа та облизувати його, то чоловік почне прикладатися до пляшки. Достеменно невідомо, звідки ростуть ноги у цього повір'я, але воно було доволі поширеним серед наших предків.

Можна продірявити свою ауру. На думку сучасних езотериків, якщо їсти з ножа, можна пошкодити захисне біополе. Причому чим триваліший контакт з гострим предметом, тим сильніше буде пошкоджена аура. Через такі діри витікає життєва енергія, а злі сили отримують змогу заволодіти душею.

Хворітиме серце. Езотерики часто стверджують, що проблеми з серцем і навіть інфаркти — це наслідки звички їсти з ножа. В давнину взагалі заборонялося піднімати з землі гострі предмети, адже їх часто використовували в магічних ритуалах.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні