Коли в Україні стартує масова мобілізація

3
Коли в Україні стартує масова мобілізація
Якщо Верховна Рада до весни проголосує за новий законопроект, у якому прописано посилення мобілізаційних заходів, то достатньо масова мобілізація в Україні розгорнеться лише навесні.

Про це пише Уніан.

Урядовий проект закону про мобілізацію, у тому вигляді, в якому його вдруге внесли у парламент, "не розв'язуватиме ті проблеми, які потрібно", поділився думкою ветеран війни України проти РФ, колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий. На його думку, питання у тому, чи потім цей закон почне працювати.

"…І якщо навіть нам вдасться тепер цей законопроект удосконалити, і до весни за нього проголосують, то теж треба розуміти, що в такому разі навесні тільки розгорнеться достатньо масова мобілізація…", - зазначив експерт.

На його думку, для української сторони навесні відкриється "вікно можливостей". "…але дай Боже, щоб ми були готові на літо. Тобто знову повториться історія 2023 року, коли наступ намічався на весну, а почався 6 червня. Але тоді лімітували не люди, а саме залізо, яке надто повільно їхало від союзників. Цього разу навпаки, залізо вже є, а от чи наберемо ми вчасно людей?...", - додав екс-командир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Посилення мобілізації - це сильніше натискання ручки при підписанні контракту
Відповісти
Потвора дикий,коліно б тобі прострілити
Відповісти
Потвора дикий,коліно б тобі прострілити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні