Одна з учасниць Нацвідбору «Євробачення-2024» зняла свою кандидатуру

0
Одна з учасниць Нацвідбору «Євробачення-2024» зняла свою кандидатуру
Відома українська співачка Skylerr, яка взяла участь в Нацвідборі на Євробачення-2024, зняла свою кандидатуру з конкурсу.

Про це артистка заявила в Instagram.

«Важке рішення, правда, але я знімаю свою кандидатуру в Нацвідборі на Євробачення 2024», – йдеться у дописі.

Валерія Кудрявець зазначає, що голоси у «Дії» могли зарахуватися некоректно.

«Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про своїх людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз – це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. «Дія» працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», – написала співачка.

Skylerr заявляє, що їй не цікаво брати участь у піар-перегонах.

«В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію брати участь мені не цікаво, «немає переможців в цьому марафоні» – слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо «Час спливає»! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного», – зазначила співачка.

Нагадаємо, що букмекери прогнозують перемогу дуету Alyona Alyona & Jerry Heil із піснею Teresa & Maria. Їхній шанс на виграш оцінили у 64%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні