Військова виступила за мобілізацію жінок в Україні

1
Військова виступила за мобілізацію жінок в Україні
В Україні триває мобілізація в умовах повномасштабної війни проти РФ, і в нашій державі потрібно залучати до лав армії жінок.

Такою думкою поділилася воїн зі Збройних сил України, парамедик та дизайнер з позивним "Куба Лібре" під час інтерв'ю, повідомляє Hromadske.

За її словами, зараз необхідно думати про те, як підготовлювати ґрунт під мобілізацію жінок, оскільки треба змінювати сам підхід до мобілізаційних заходів, всю систему, зокрема, має бути запроваджений професійний відбір.

"Думаю, що з часом у нас таки буде мобілізація жінок нарівні з чоловіками. Ми до цього просто ще не дійшли", - сказала співбесідниця. Боєць додала, що, на її думку, "вмотивована жінка - це краще, ніж невмотивований чоловік".

"Жінки не завжди слабші за чоловіка. І не завжди ті, кого зараз примусово мобілізують, фізично сильніші за мене. Якщо жінка буде професійно виконувати свою функцію в армії, то вона буде приносити більше користі", - заявила наша захисниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в армії та інших силових структурах служить багато "бичків", які на передову не спішать. може їх все-таки відправити туди, бо багато з них давали присягу, а носити папірці з одного кабінету в інший могли б і жінки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні