У напрямку українських міст помітили техніку росіян з новими знаками

1
У напрямку українських міст помітили техніку росіян з новими знаками
Дві нові позначки на військовій техніці російських загарбників зафіксовані, зокрема, у Маріуполі. Що вони означають, достеменно невідомо.

Про це повідомив у Telegram радник Маріупольського міського очільника Петро Андрющенко.

"Трикутник в трикутнику. Зафіксовано на техніці, що рухалась в бік Лівобережжя та Новоазовська з Бердянського напряму. Місце базування - новий полігон на північний - схід від Маріуполя в Новоазовськом районі. Х в квадраті. Зафіксовано на техніці, яка рухалась з Новоазовського напряму через Маріуполь в бік Бердянського напрямку. Вірогідно - новий підрозділ, який формується на ділянці від Бердянська до Приморського", - написав він.

"Поява нових позначок/маркувань окупантів підтверджує наші твердження про формування саме нових, а не доукомплектування старих підрозділ. Що в свою чергу знову підтверджує, що в росіян немає проблеми з вербуванням/ мобілізацією", - написав він.

За його даними, основна частина резервів, які було сфромовано на північний-захід від Маріуполя перекинуті на ділянку фронту Вугледар - Мар’їнка. Штурмові підрозділи, марковані V в квадраті перекинуто на північ Донецької області, на їх місце заведено підрозділи, марковані Z в квадраті. Триває їх підготовка на всіх полігонах від Маріуполя до Бердянська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Власник контужаний, та журналісти пишуть бред
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні