Росія готується до масованого удару по Україні

0
Росія готується до масованого удару по Україні
Російські війська розвідують готовність української системи ППО, готуючись до масованого ракетного удару по Україні.

Про це в ефірі телемарафону розповіла керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, пише УНІАН.

"Ворог застосував точкову ракетну атаку по Миколаївщині ракетою Х-59. Цілком, можливо, що це така розвідка боєм, намагання перевірити готовність систем протиповітряної оборони. Ми бачимо, що пауза між масованими ракетними атаками, яку витримує ворог, вже досить виважена. І це може свідчити про підготовку наступних атак. Вони завдають точкові ракетні удари на різних напрямках по території України і намагаються прокласти майбутні маршрути ракетних ударів", – заявила Гуменюк.

Вона також додала, що протягом останніх кількох дні РФ не використовувала для ударів по території України шахеди.

"Хоча, ми спостерігаємо активність вантажних бортів за напрямком Тегеран-Москва. Не виключено, що вони вишукують нові майданчики пуски і проводять злагодження нових підрозділів. Для того, щоб проводити масовані удари дронами, треба навчити персонал і розподілити обов'язки. Вони обізнані, що ми знаємо місця їх запуску і уроки, які виносяться з, наприклад, удару по Бельбеку, вони роблять з них висновки", – пояснила речниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні