Синоптик назвав області, в яких потепліє до +17

0
Синоптик назвав області, в яких потепліє до +17
На цьому тижні в Україні очікується похмура й мінлива погода з опадами, коливанням температури та вітром.

Про це в коментарі NV розповіла синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, 7-8 лютого по Україні часом пройде невеликий мокрий сніг та дощ, окрім південної частини - там буде переважно сухо і з проясненнями. 9 лютого майже по всій країні можливий сніг, вдень - з дощем. 10 числа у північний та північно-східній частині України очікується мокрий сніг та дощ.

У другій половині тижня, за словами синоптика, вітер потроху вщухатиме, а його напрямок дещо зміниться, тому з 9-10 лютого може бути зміна погодних умов.

"9 лютого в окремих регіонах посилиться мороз - на північному сході країни вночі може бути до -10 градусів. Вдень тут від -3 до +3. В центральних областях цього дня +2…+8", - прогнозує Наталія Птуха.

10 лютого, за її словами, знову прогнозується підвищення температури. Зокрема, на Одещині та у Закарпатській області температура сягне +11…+17.

"Зовсім не лютневі значення, але, знову ж таки, це не по всій країні", - наголосила синоптик.

Водночас на півночі та сході України вночі буде від +3 до -3, а вдень стовпчики термометрів покажуть лише 0…+6.

Вона додала, що тепло на півдні може утримуватись до 12-14 лютого, після чого знову очікується зміна погоди. "Та наскільки ця зміна буде інтенсивною, поки що зарано говорити", - резюмувала Наталія Птуха.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні