На кордоні працівники ТЦК вручають українцям повістки

2
На кордоні працівники ТЦК вручають українцям повістки
Правоохоронні орган та територіальні центри комплектування та соціальної підтримки почали розгортати мобільні пости перед пунктами пропуску через державний кордон України.

Про це стало відом з заяви ЕВА – Європейської бізнес-асоціації, пише 24 канал.

Співробітники цих відомств здійснюють перевірки документів у водіїв вантажних транспортних засобів, які здійснюють перевезення через держкордон, а також видачу повісток з наказом з’явитися до ТЦК та СП для уточнення облікових даних.

Про наявність представників на кордону перевізники також повідомляють в різних соцмережах у профільних групах. Особливо ретельно перевіряють тих, хто виїжджає за кордон вперше з початку війни або за документами, які зроблені під час повномасштабного вторгнення.

Окрім того, прикордонники розширили смугу до 5 км від державного кордону, в якій проводяться додаткові перевірки статусу мобілізованих.

Така діяльність силових структур призводить до утворення додаткових черг на державному кордоні, паніки серед працівників компанії, які здійснюють міжнародні перевезення, стверджують в ЕВА.

Така ситуація на кордонах призводить до того, що ускладнилась логістика (і так в непростий час), з іншого боку, у працівників виникає чимало питань та навіть паніка, впевнені в Асоціації. Бо єдиний ефект, який можна цим досягти – втрата довіри від міжнародних замовників, розірвання контрактів, втрата замовлень, звільнення працівників, зупинка виробничої діяльності компаній в цілому, а також зменшення надходжень до державного бюджету в частині сплати податків та митних платежів.

Окрім того, за інформацією компаній-членів Асоціації ЕВА, наразі забронювати критично важливих фахівців чи експертів в компанії особливо складно. При цьому економічний сектор держави має працювати на повну задля забезпечення потреб держави та армії. Тож з метою формування балансу задля належного функціонування економіки в країні, важливо додатково передбачити бронювання працівників, які не належать до критично важливих підприємств, але активно працюють та сплачують податки до бюджету України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бей жидов спасай Украину!
Відповісти
Анус собі бей, москалик недалекий. Це расєйский лозунг.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні