На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
Шацька громада в глибокій скорботі: на війні з російськими окупантами загинув 41-річний військовослужбовець із села Залісся Олександр Сергійович Бондарук. Свій останній бій захисник прийняв 2 лютого 2024 року на Донеччині.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

Олександр 13 вересня 1982 року народження був мобілізований 12 березня 2022 року, служив у військовій частині А4007. В Олександра Бондарука в рідному селі залишилася мама.

«Висловлюємо їй, усім рідним та близьким щирі співчуття з приводу непоправної втрати. В скорботі схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя за Україну. Вічна і світла пам'ять!», - пишуть у громаді.



В Локачинську громаду, вдруге за тиждень, прийшла трагічна звістка - загинув житель села Привітне, старший сержант Іван Соловей.

Про це повідомили у Локачинській громаді.

Герой загинув в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

У Героя залишилася дружина і доньки.

За розпорядженням селищного голови в громаді оголошено триденну жалобу. Про прибуття кортежу з тілом Героя повідомимо додатково.



«На щиті» додому назавжди повертається ще один Герой із Ковеля. Днями рідні воїна Романа Кондратюка отримали підтвердження про його загибель.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

Роман Кондратюк поліг під час штурму ворожих позицій у липні минулого року поблизу села Роботине на Запоріжжі. Із того часу воїна офіційно вважали зниклим безвісти, хоча батьки й знали про загибель сина майже одразу.

Батько Романа теж на той час був військовим й від побратимів сина знав про ворожий обстріл, який став для Роми останнім.

Експертиза ДНК, результати якої довелося довго чекати, підтвердила найстрашніше.

Деталі щодо прощання повідомлять, як тільки буде відомо, коли кортеж місії «На щиті» привезе тіло Героя на Волинь.

«Висловлюю щирі співчуття батькам Романа – Анатолію Станіславовичу та Олені Василівні, братові Андрієві та усім, хто його знав і любив.Світла пам’ять, честь і вдячність Романові Кондратюку!», - написав Ігор Чайка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні